Friday, July 11, 2008

Fredagskänsla?

Här sitter jag och filosoferar och är glad över att jag äntligen lyckats logga in på hotmail igen. Winson kommer snart hem från jobbet men så vitt jag vet ska han iväg till skolan sen...

Så här såg det ut genom mitt skolfönster idag. Skyfall och kraftig åska. Dessutom rapporterade mina klasskamrater om att de känt av jordbävning. Det händer mycket i den här stan!


2 comments:

Anonymous said...

Hej sis! Länge sen vi pratade nu... Saknar dig mycket ska du veta. Har precis kommit hem ifrån Malmö. Freja hade utflyttningsfest igår. Det va som vanligt kul med henne. Vi var några stycken i hennes lägenhet och sen drog vi och en Linda till Debaser. Det va roligt att dansa loss lite, men som alltid e det en jäkla köttmarknad i det här landet... Det e både komiskt och tragiskt att se hur folk beter sig... íaf så sov jag över i Malmö och idag har vi haft en såndär "Freja och Lina e bakis tillsammans"-dag. Efter långt uppvaknande strosade vi runt i Malmös fina väder och åt jättegod pasta. Ikväll ska jag bara va hemma. Varit så social i veckan så det ska bli skönt :) Hade faktiskt besök av bla Danne i veckan. Mycket trevligt! :) Hoppas du har en bra helg och att vi kan Skypa snart! Nästa helg åker jag förresten till Uppsala. ;) Massor av stora kramar från mig. Älskar dig!

Anonymous said...

HEJ EMMA!
Vi var också ute i åskväder. Det regnade så vi fick stanna och vänta. När vi kom hem hade inte regnat ett dugg här. Gräsmattan hade behövt det.
Pus o kram mormor o morfar.
Hälsa.