Thursday, October 23, 2008

Linas resedagbok

Eftersom jag för tillfället har mycket som inte ger mig tid för bloggandet vill jag rekommendera en bättre reporter: min kära syster som - just det - skriver resedagbok från sitt besök här i Taipei.

www.resedagboken.se
resenär: alleddi

3 comments:

Anonymous said...

Du verkar att ha det toppen Emma. Måste vara helt underbart att få besök av familjen. Läste på Linas sida att du var "ganska duktig" på kinesiska nu. Känner jag dig rätt är du säkert briljant vid det här laget!
Kram

Anonymous said...

heeeeeeeeeeej emma!gud vad längesen!hur mår du?du är ju sjukt uthållig som lyckas stanna i en annan kultur så pass länge. även om jag inte vet hur det är att bo i taipei så vet jag hur intressant men slitigt det kan va att ständigt va en anpassningsbar utomjording. men du har fullit den gyllene nyckeln-språket!grymt, im impressed emma!så ni kommer hem till sommaren?fan vad spännande!jag har hundra tuden tips till dig men det beror på vad du vill göra!jag har nyss kommit fram til att det inte finns någon åldersstress!då blev jag glad och lugn och kände ingen press inför yrke och framtid. så ta det lugnt och flyt med i vad som råkar hända och gör bara sånt som e kul och ja, inse att grbbleri inte leder till nåt utan handling, vadsomhelsthandling men det vet du väl redan. jag själv bor i malmö efetr en sväng i costa rica och falun och jag plugar ulandskunskap i lund. ska snart börja plugga om asien och skriva tenta om asien också. spännande. jag trivs här eftersom jag har träffat ett gäng underbara människor som gör att jag inte vill dra härifrån. samtidigt behöver jag nog leka av mig lite till men trygghet e a och o har jag kommit fram till-för att man ska våga ge sig ut. var man hittar tryggheten e en annan sak. oftst inom sig själv i kombi med en pojkvän, vänner familj osv. hoppas verkligen att du kan försöka koncentera dig på de fina sakerna med taipei för av erfarenhet vet jag att man saknar allt allt allt när man kommer hem och inte har tillgång till den världen för gräset tenderar nämligen att va grönare på andra sidan. men du, jag tycker du e skithäftig som gör det här. kinesikan lär du ju av fet nytta av. så man lär inte se dig till jul då förstår jag....synd!!!jag tänker på dig och önskar verkligen att du mår bra fina fina emma!nu ska jag hem och möta upp en gubbe som ska ge oss ett nytt kylskåp för det gamla e trasigt!så vuxet kan man ha det!puss och kram.

Anonymous said...

det är förresten karin som skrev ...ha..funderade ett tag på att va riktigt anonym så att du fick fundera på om du hade en hemlig beundrare..